Lab Supplies(لوازم آزمایشگاهی)

مطالبی در مورد آزمایشگاه

Lab Supplies(لوازم آزمایشگاهی)

مطالبی در مورد آزمایشگاه

۵ مطلب در مهر ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

معاون نوآوری و تجاری‌سازی فناوری معاونت علمی خبرداد:
تسهیلات ویژه برای خریداران تجهیزات و مواد آزمایشگاهی 


تهران- ایرنا - معاون نوآوری و تجاری‌سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با اشاره به برگزاری هفتمین دوره نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران در آذرماه امسال از ارائه تسهلات لیزینگ و تخفیف‌های ویژه ۱۰ تا ۵۰ درصدی برای خریداران تجهیزات و مواد آزمایشگاهی خبر داد.

به گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پیمان صالحی با بیان اینکه، هفتمین دوره نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران ۲۶ تا ۲۹ آذرماه امسال همزمان با هفته پژوهش و بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری همانند دوره گذشته در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می شود، افزود: در این نمایشگاه پیشرفته‌ترین محصولات و مواد دانش‌بنیان آزمایشگاهی" ایران ساخت" عرضه‌ می‌شود.

وی تصریح کرد: نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران در ۱۳ بخش موضوعی نفت و پتروشیمی، برق، الکترونیک و نرم‌افزار، عمران و ساختمان، مکانیک، شیمی و متالوژی، کشاورزی و محیط‌زیست، فیزیک پایه، تجهیزات عمومی آزمایشگاهی، مواد آزمایشگاهی، مهندسی پزشکی و زیست مواد، تجهیزات تست و آزمون صنعتی و خدمات کالیبراسیون برگزار می‌شود.

رئیس نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران در خصوص شرایط حضور شرکت‌ها در این نمایشگاه اظهار داشت: حضور قطعی ثبت‌نام کنندگان در نمایشگاه پس از تأیید فنی محصولات آن‌ها و محرز شدن نقش آنان در بومی‌سازی و دستیابی به فناوری ساخت و یا تولید محصولات امکان‌پذیر خواهد بود.

وی افزود: محصولات نیز مطابق سال‌های قبل با دو معیار سطح فناوری ذاتی و میزان بومی‌سازی، ارزیابی و سطح‌بندی می‌شوند و شرکت‌ها می‌توانند دستورالعمل ارزیابی فنی محصولات را در سایت نمایشگاه مشاهده کنند.

از تسهیلات لیزینگ تا تخفیف‌های ۱۰تا ۵۰ درصدی برای خریداران

معاون نوآوری و تجاری‌سازی فناوری معاونت علمی در خصوص حمایت‌های این نمایشگاه با اشاره به نام‌گذاری سال ۱۳۹۸ از سوی رهبر معظم انقلاب به‌ عنوان «رونق تولید» اظهار داشت: برهمین اساس معاونت علمی در راستای حمایت از تولیدکنندگان و فناوران داخلی، همانند دوره ‌گذشته، برای محصولات سطح اول تا سوم، از ۱۰ تا ۵۰ درصد قیمت محصولات خریداری‌ شده توسط مراکز علمی و پژوهشی دولتی را بر اساس آیین‌نامه سطح‌بندی، به‌ عنوان کمک بلاعوض پرداخت می‌کند.

وی افزود: شرکت‌های عرضه‌ کننده تجهیزات و مواد آزمایشگاهی می‌توانند فرآیند مربوط به ثبت‌نام شرکت و ثبت محصول را مطابق با برنامه زمان‌بندی اعلام‌ شده، پنجم شهریورماه امسال در سایت نمایشگاه به نشانی www.iranlabexpo.ir آغاز کنند.

معاون نوآوری و تجاری‌سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین درخصوص جزئیات تسهیلات پیش‌بینی شده برای خریداران این دوره نمایشگاه گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای رونق هرچه بیشتر بازار شرکت‌های عرضه‌ کننده تجهیزات و مواد آزمایشگاهی و ایجاد یک بستر دائمی برای همرسانی عرضه و تقاضا، تمهیداتی را پیش‌بینی کرده است.

وی ادامه داد: تسهیلات لیزینگ برای خریداران بخش خصوصی، ارائه تسهیلات بر اساس میزان فروش به شرکت‌های تولید کننده با هدف افزایش سرمایه در گردش و طرح فروش بدون یارانه با همکاری صندوق توسعه فناوری نانو به‌ عنوان کارگزار مالی نمایشگاه، پیش‌بینی شده است.

رئیس این دوره نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران گفت: با توجه به این‌که طرح یاد شده در طول سال اجرا می‌شود، تنوع محصولات عرضه‌ شده گسترده‌تر از نمایشگاه بوده و تولید کنندگان تجهیزات پزشکی و مواد مصرفی می‌توانند در سایت نمایشگاه ثبت‌نام و از مزایای طرح استفاده کنند.

به گفته معاون نوآوری و تجاری‌سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در دوره ششم نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران که آذرماه ماه سال ۱۳۹۷ برگزار شد، ۳۳۷ شرکت بیش از ۹ هزار مدل محصول را عرضه کردند که تاکنون منجر به فروش قطعی حدود یکهزار میلیارد ریال شده است و همچنان امکان خرید از دور قبلی نمایشگاه تا پیش از برگزاری نمایشگاه هفتم وجود دارد.

منبع:https://www.irna.ir/

  • فاطمه زنگویی
  • ۰
  • ۰

مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی:
بیشتر تجهیزات آزمایشگاهی بصورت بهینه مورد استفاده قرار نمی‌گیرد
تهران - ایرنا - مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با تاکید بر حفظ سرمایه‌های ملی با تکیه بر توانایی‌های داخلی اذعان داشت: درحال حاضر از بیشتر تجهیزات آزمایشگاهی خریداری شده به صورت صحیح و بهینه استفاده نمی‌شود.

به گزارش روز شنبه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، رضا اسدی‌فرد گفت: استفاده بهینه از تجهیزات آزمایشگاهی کشور یکی از اهداف اصلی تشکیل این شبکه است تا از این طریق از خرید تجهیزات مازاد و هدررفت سرمایه‌های ملی جلوگیری شود.

وی درخصوص ضرورت استفاده بهینه از تجهیزات آزمایشگاهی موجود داخلی، استفاده صحیح از تجهیزات آزمایشگاهی موجود را بسیار مهم دانست و گفت:در حال حاضر از بیشتر تجهیزات خریداری شده به صورت صحیح و به مقدار کافی استفاده نمی‌شود.

مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در ادامه تعمیر و نگهداری تجهیزات و ایجاد انگیزه در آزمایشگاه‌ها برای استفاده بهتر را از جمله برنامه های مهم این شبکه عنوان کرد.

اسدی فرد، با اشاره به لزوم استانداردسازی خدمات تجهیزات آزمایشگاهی گفت: استانداردسازی خدمات باعث می‌شود که نتایج تحقیقات و آزمایشگاه‌ها قابل اعتمادتر و مطمئن‌تر شود. در همین راستا، شبکه برای اخذ استانداردهای آزمایشگاهی، خدمات مشاوره‌ای و حمایتی لازم را به آزمایشگاه‌های عضو  ارائه می‌کند.

وی، ارتقای دانش فنی کارشناسان آزمایشگاه‌ها، به اشتراک گذاری تجارب، کمک به تکمیل توانمندی‌های آزمایشگاه‌ها و مراکز عضو در راستای نیازهای کشور را از دیگر اهداف تشکیل این شبکه عنوان کرد.

اسدی فر درباره نحوه ارزیابی آزمایشگاه‌ها به منظور حمایت از آنها، گفت: دریافت گزارش خدمات ارائه شده از سوی آزمایشگاه‌ها، ارزیابی دوره‌ای به صورت سالیانه و امتیازدهی به عملکرد، رتبه بندی این مراکز و ارائه حمایت‌های مختلف به مراکز با توجه به نتایج ارزیابی، از جمله شاخص های سنجش عملکرد این مراکز در نظر گرفته شده است.

  • فاطمه زنگویی
  • ۰
  • ۰

رییس مرکز شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه برخی تجهیزات آزمایشگاهی به جا و درست مورد استفاده قرار نمی‌گیرند، گفت: با تلاش شبکه، این تجهیزات بهینه‌سازی خواهد شد.

 ۷ مرداد ۹۸ - ۱۷:۲۹
۴۰ میلیون یورو برای تجهیز دانشگاه‌ها کافی نیست
معاون وزیر علوم:
۴۰ میلیون یورو برای تجهیز دانشگاه‌ها کافی نیست
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه برای تجهیز دانشگاه‌های کشور ۴۰ میلیون یورو در نظر گرفته شده است، این مبلغ را برای تامین تمام تجهیزات مورد نیاز ناکافی دانست.

 ۳ اردیبهشت ۹۸ - ۱۲:۵۳
تحویل ۶ میلیارد تومانی تجهیزات آزمایشگاهی به دانشگاه فنی و حرفه ای
مدیرکل امور پژوهشی دانشگاه خبر داد
مدیر کل امور پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: در راستای به روز رسانی کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای اقلام اساسی مورد نیاز در دانشکده‌ها و آموزشکده‌های سراسر کشور به صورت یکجا خریداری شد.

 ۱۳ اسفند ۹۷ - ۱۰:۵۰
چرا توانایی انجام فعالیت‌های پژوهشی همگام با کشورهای پیشرفته را نداریم؟
معاون پژوهشی دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف گفت: با توجه به سرعت رشد تکنولوژی و نیاز به دسترسی به تجهیزات آزمایشگاهی مدرن در سطح بین المللی، امکان به‌روز کردن این تجهیزات در آزمایشگاه‌های ما با دشواری بالا روبروست و به همین دلیل توانایی انجام فعالیت‌های پژوهشی همزمان و هم گام با کشورهای پیشرفته برای ما وجود ندارد.

 
وزیر علوم اعلام کرد؛
تقویت و تامین زیرساخت‌های علمی و تجهیز آزمایشگاه‌ها
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: تقویت و تامین زیرساخت‌های علمی و تجهیز آزمایشگاه ها را از دیگر اقدامات وزارت علوم بیان کرد وگفت: 10مرکز آزمایشگاه مرکزی منطقه‌ای با اعتباری در قالب بودجه ریالی و ارزی پیش بینی شده است تا آزمایشگاه ها تجهیز شوند.

منبع:https://www.isna.ir/

  • فاطمه زنگویی
  • ۰
  • ۰

جام جم سرا- تقریبا برای همه ما پیش آمده برای انجام آزمایش به آزمایشگاه مراجعه کنیم و خون بدهیم، اما گاهی اوقات مشکلاتی به وجود می‌آید که از آنها اطلاعات درستی نداریم.

 

مثلا چرا خون براحتی داخل سرنگ نمی‌آید یا به چه علت نتیجه آزمایش اشتباه است و باید مجدد آن را تکرار کنیم یا این‌که چرا در بعضی مواقع دچار کبودی‌های شدید می‌شویم. روز علوم آزمایشگاهی که مصادف است با سی‌ام فروردین، بهانه خوبی است تا به پاسخ این پرسش‌ها برسید.

از آنجا که شرایط فرد آزمایش‌دهنده تاثیر بسزایی در نتیجه‌ آزمایش دارد باید تا حد امکان پیش از نمونه‌گیری از شرایط مطلوب برخوردار بود.

 

دکتر حسن بیات، دکترای علوم آزمایشگاهی در گفت‌وگو با جام‌جم می‌گوید: این گفته‌ بسیار درستی است که با بهترین دستگاه‌ها و مواد و با مجرب‌ترین کارکنان هم نمی‌توان از یک نمونه‌ نادرست جواب درست به دست آورد. این در حالی است که بر اساس بررسی‌ها، نتایج آزمایشگاهی در 75درصد تصمیم‌گیری‌های پزشکان نقش دارد واین موضوع نشان می‌دهد دقت فرد آزمایش‌دهنده در رعایت شرایط درست تا چه حد اهمیت دارد. البته بسته به نوع آزمایش شرایط مورد نظر فرق می‌کند. مثلا پیش از خونگیری برای آزمایش‌ چربی‌ باید 9 تا 12 ساعت یا برای آزمایش آهن باید حدود 12 ساعت ناشتا بود. همچنین برای برخی آزمایش‌ها باید برای مدتی مصرف برخی غذاها، مواد مکمل یا داروها را محدود یا قطع کرد، فعالیت محدود داشت یا این که ساعات خواب و بیداری را در نمونه‌گیری لحاظ کرد.

ناشتایی پیش از آزمایش یعنی چه؟

ناشتایی به این معناست که فرد یک غذای سبک و غیرچرب مصرف کند و پس از آن از مصرف هرگونه خوراکی و نیز هر گونه دخانیات خودداری کند. البته مصرف آب به هیچ عنوان منعی ندارد. همچنین چنانچه فرد باید در ساعات پس از شروع ناشتایی دارو مصرف کند، داروهای وعده‌ شب را باید سر ساعت بخورد، اما در مورد داروهای وعده‌ صبح در صورتی که ساعت خونگیری خیلی دیرتر از زمان مصرف دارو نیست، ابتدا نمونه خون بدهد و سپس داروی وعده‌ صبح را مصرف کند. اگرچه برای بسیاری از آزمایش‌ها رعایت ناشتایی ضروری نیست، اما به هر حال بهتر است صبحانه خورده نشود یا حداقل صبحانه‌ چرب نباشد. زیرا ممکن است به دلیل وجود چربی در نمونه، نتیجه‌ آزمایش مختل شود و راهی جز تکرار نمونه‌گیری نباشد که سبب اتلاف وقت و زحمت آزمایش‌دهنده می‌شود.

البته یک نکته درباره بیماران دیابتی وجود دارد. نوع و ساعت شام این افراد برای شروع ناشتایی باید مطابق برنامه‌ای باشد که پزشک‌شان تعیین کرده است. همچنین برای آزمایش قند دو ساعت پس از صبحانه یا آزمایش قند در ساعات دیگر از جمله هنگام عصر، باید صبحانه و دیگر وعده‌های غذایی را طبق برنامه‌ای که پزشک‌شان تعیین کرده است، مصرف کنند.

اصلاح یک باور نادرست

خیلی‌ها می‌گویند برای آزمایش‌هایی که ناشتایی لازم است به شرط رعایت ناشتایی، می‌شود در هر ساعتی از روز خون داد در حالی که به گفته دکتر بیات زمان مناسب خونگیری برای بسیاری از آزمایش‌ها ساعات اولیه‌ صبح است.

مثلا در صورتی که حوالی ظهر برای آزمایش قند ناشتا مراجعه شود، جواب آزمایش کمتر از ساعات اول صبح خواهد بود و این موضوع باعث خواهد شد کسی که در مراحل اولیه‌ افزایش قند خون است شناسایی نشود و به دلیل تشخیص نامناسب هم از اقدامات درمانی سریع و به موقع بهره‌مند نخواهد شد. پس بهتر است برای همه‌ آزمایش‌ها صبح به آزمایشگاه مراجعه کنید، مگر موارد اورژانس و برخی آزمایش‌های خاص که باید در ساعات دیگری انجام شوند.

روش صحیح خونگیری

به گفته دکتر بیات گرچه رعایت شیوه‌ درست خونگیری از وظایف فرد خونگیر است، اما افرادی که خون می‌دهند با آگاهی از برخی نکات مهم می‌توانند بر رعایت شیوه‌ صحیح خونگیری نظارت کنند. مثلا پس از فرو کردن سوزن هرگز نباید فرد خونگیر برای پیدا کردن رگ سوزن را در زیر پوست به اطراف جابه‌جا کند و با سوزن دنبال رگ بگردد. این کار بسیار خطرناک و ممکن است به رگ‌ها یا اعصابی از آن منطقه عبور می‌کنند آسیب جدی برساند. نکته‌ دیگر این است که گرچه عبور سوزن از پوست با درد مختصری همراه است، اما چنانچه پس از وارد شدن سوزن درد شدید احساس شد و به اصطلاح دست تیر کشید باید بسرعت از خونگیر بخواهید که سوزن را بیرون بکشد زیرا ممکن سوزن به عصب برخورد کرده باشد. پس از پایان خونگیری نیز آزمایش‌دهنده باید گاز استریلی را که روی محل خونگیری گذاشته شده است با فشار مستقیم (حدود پنج دقیقه) روی محل خونگیری نگه دارد و اتاق خونگیری را ترک نکند تا فرد نمونه‌گیر محل خونگیری را بررسی و از بسته شدن سوراخ ایجاد شده در رگ مطمئن شود. البته در مورد سالمندان و کسانی که داروهای ضدانعقاد (مانند وارفارین) مصرف می‌کنند باید مدت بیشتری روی محل خونگیری فشار وارد کرد.

البته خارج نشدن خون از پوست الزاما به معنای بسته شدن سوراخ ایجاد شده در رگ نیست و ممکن است خونریزی در زیر پوست ادامه داشته باشد. در این صورت خون زیر پوست انباشته می‌شود و باعث کبودی وسیع و بدتر از آن فشار به رگ‌ها و اعصاب آن منطقه شده و درد و گز گز کردن طولانی‌مدت را به همراه دارد و گاهی حتی ممکن است به قطع عضو بینجامد. برای اطمینان از بسته شدن سوراخِ ایجاد شده در سیاهرگ، باید پس از برداشتن گاز استریل از روی محل خونگیری، حدود پنج ثانیه محل ورود سوزن را نگاه کرد. چنانچه در محل خونگیری به آرامی برجستگی کوچکی شبیه عدس تشکیل شد دلیل آن است که خونریزی در زیر پوست ادامه دارد و باید دوباره پنج دقیقه بر محل فشار وارد کرد و دوباره محل را بررسی کرد و چنانچه محل خونریزی برجسته نشد نشانه‌ بسته شدن سوراخ ایجاد شده در رگ است. پس از اطمینان از بند آمدن خونریزی از سوراخ سیاهرگ باید روی محل را با چسب زخم پانسمان کرد.

محل‌ مناسب خونگیری

به گفته دکتر بیات، برای خونگیری از رگ فقط محل‌های مجاز خونگیری از سوی آزمایشگاهیان عبارت است از: سیاهرگ‌های ناحیه‌ آرنج، سیاهرگ‌های پشت دست و سیاهرگی که در راستای انگشت شست در طرف کناری مچ قرار دارد. برای خونگیری مویرگی، محل‌های مجاز در بزرگسالان عبارتند از: انگشتان دست به غیر از انگشت کوچک و انگشت شست پا و در نوزادان و خردسالان لبه‌های کناری پاشنه‌ پا. البته این پرسش مطرح می‌شود که آیا تفاوتی بین محل‌های مختلف خونگیری وجود دارد؟ باید گفت بهترین محل برای خونگیری سیاهرگی در بزرگسالان و کودکان بالای یک سال، جلوی آرنج است. چنانچه خونگیری از این محل ممکن نباشد باید از سیاهرگ‌های پشت دست خونگیری کرد. البته خونگیری از پشت دست با اندکی درد بیشتر همراه است و همچنین برای ضدعفونی کردن آن باید دقت بیشتری به کار برد. در مورد افراد دیابتی بهتر است از پشت دست خونگیری نشود. در نوزادان و کودکان زیر یک سال نیز در صورتی که خون کمی نیاز باشد بهتر است خونگیری مویرگی از پاشنه انجام شود، اما در صورتی که به دلیل نیاز به خون بیشتر بخواهیم خونگیری سیاهرگی انجام دهیم، رگ‌های پشت دست بر ناحیه‌ آرنج برتری دارد.

چرا بعضی‌ها رگ مناسبی برای خونگیری ندارند؟

به گفته دکتر بیات گاهی به علت چاقی و ضخامت زیاد چربی زیر پوست، رگ‌ها نه‌تنها دیده نمی‌شوند، بلکه حتی نمی‌توان با لمس کردن محل آنها را شناسایی کرد. همچنین در برخی افراد به دلیل آسیب‌های ناحیه‌ آرنج یا بیماری‌های عروقی، رگ‌ها شکل غیر طبیعی پیدا کرده‌اند. اینها افرادی هستند که به اصطلاح رگ مناسبی ندارند. گاهی نیز با این که رگ در دسترس است، اما نباید از آن خونگیری کرد. مثلا چنانچه محل مورد نظر برای خونگیری کبود یا متورم باشد نباید از آنجا خونگیری کرد. همچنین در افراد دیالیزی از دستی که شانت دیالیز گذاشته شده است‌ نباید خونگیری کرد و در خانم‌هایی که جراحی سینه شده‌اند از دست طرفی که جراحی انجام شده است نباید خونگیری کرد.

منبع:http://jamejamonline.ir/

  • فاطمه زنگویی
  • ۰
  • ۰

تجهیزات آزمایشگاهی، شیمی
سامانه جامع خرید و فروش مواد مازاد شیمیایی، بیولوژیکی و تجهیزات آزمایشگاهی در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و مقابله با تحریم‌ها، توسط جمعی از اساتید گروه زیست‌شناسی دانشگاه حکیم سبزواری راه‌اندازی شد.

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا کیخسروی، عضو هیات علمی گروه زیست‌شناسی دانشگاه حکیم سبزواری با اشاره به چالش‌های موجود برای تهیه مواد و تجهیزات آزمایشگاهی در اثر تحریم‌ها گفت: تحریم‌های پیاپی سبب مشکلاتی همچون عدم امکان خرید آنلاین کالاهای فناوری به‌صورت مستقیم از کشور تولید کننده، زمان زیاد تحویل چنین کالاهایی به پژوهشگران و نبود دسترسی به برندهای مختلف و متنوع در زمینه علم و فناوری شده است که حداقل پیامد آن کاهش معنی‌دار سرعت رشد پژوهش و علم در کشور و اتلاف بخش قابل توجهی از سرمایه مالی و معنوی پژوهشگران است.

وی با اشاره به اینکه همواره در تحقیقات آزمایشگاهی بخشی از مواد آزمایشگاهی باقی می‌ماند که با سررسیدن تاریخ انقضا، قابل کاربرد در سایر پروژه‌های تحقیقاتی نیست، افزود: اساتید گروه زیست‌شناسی دانشگاه حکیم سبزواری بر اساس برنامه‌ای، نسبت به ساماندهی این امر در گروه زیست‌شناسی دانشگاه اقدام کرده‌اند.

دکتر کیخسروی افزود: این سامانه با عنوان "ایران ایلب" با ایجاد بستر مناسب جهت درج و انتشار آگهی‌های فروش مواد و تجهیزات آزمایشگاهی، امکان جست‌وجوی طیف وسیعی از نیازمندی‌های این حوزه را به صورت یک بازار متمرکز فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: "ایران ایلب" با حمایت معنوی و مالی یکی از شرکت‌های فناور و با تکیه بر نیروهای متخصص در زمینه انفورماتیک و اعضای هیئات علمی دانشگاه تلاش می‌کند با رفع محدودیت‌های پژوهشگران و با ایجاد بازار معاملات علمی و فناوری ریاست‌جمهوری مسیر رشد و تعالی کشور را هموارتر کند.

عضو هیات علمی دانشگاه حکیم سبزواری با تاکید بر اینکه خدمات این سایت رایگان است، ادامه داد: در مدت ۷ ماه راه‌اندازی این سامانه، حدود ۸ هزار کالای علم و فناوری بارگذاری شده است که ۴ هزار کالای آن مربوط به تجهیزات آزمایشگاهی است.

بر اساس اعلام روابط عمومی وزارت علوم، وی به مزایای بهره‌برداری از خدمات سامانه خرید و فروش تجهیزات و مواد آزمایشگاهی اشاره کرد و گفت: بر اساس برآوردهای دو سال گذشته حدود ۲۲۰ هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی حوزه‌های زیست‌شناسی داریم و در صورت بلااستفاده ماندن تجهیزات و باقی‌ماندن مازاد مواد آزمایشگاهی، خسارات زیادی به دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها وارد می‌شود؛ از این رو این سامانه در صرفه‌جویی منابع مالی نقش مهمی خواهد داشت، ضمن آنکه از بلا استفاده ماندن مواد و تجهیزات آزمایشگاهی جلوگیری خواهد کرد.

منبع:https://www.isna.ir/

  • فاطمه زنگویی